Обичаме това, което правим!

Kontron AG (бившето акцинерно дружество S&T AG) има около 6000 служители в повече от 30 страни по света и е един от водещите доставчици на ИТ услуги и решения в Централна и Източна Европа. Водещите международни корпорации разчитат на Kontron като партньор, както и малките и средните предприятия в широк спектър от индустрии.

Обхватът на предоставяните услуги включва работа с центрове за данни, управление на работното място, управляван печат, доставки, интеграция и поддръжка на ИТ продукти, експлоатация и внедряване на SAP, както и разработване на софтуер. Kontron е регистрирана в TecDAX и SDAX на германската фондова борса и е сред водещите доставчици на вградени индустриални компютри и технология Industry 4.0.

Чрез своето международно присъствие и разнообразно портфолио, Kontron предлага високотехнологични решения и специализирани услуги за своите клиенти в сектора на производството, телекомуникациите, публичния сектор, здравеопазването, финансовия сектор, както и енергетиката и комуналните услуги.