Решения

  • Touch- & Panel компютърни решения
  • Вградени компютърни системи
  • Дигитален подпис
  • E-ticketing в обществения транспортСвържете се с нас


Touch and Panel компютърни решения/Дигитален подпис

Kontron Embedded Systems специализира в доставката на професионални touch и panel компютърни решения, които се изработват в нашата производствена база в Германия и отговарят на най-високите стандарти за качество и надеждност. 

Нашият модуларен подход към имплеметацията на вградените системи, създава необходимата база за адаптация на апаратурата към специфичните клиентски потребности. Вградените компютърни модули се отличават с висока мащабируемост и надеждност. Това предоставя благоприятни условия за тяхната безпроблемна конфигурация в корпоративната структура, така че да се използват при изпълнението различни видове дейности.

Вградени компютри

Предлаганите от нас вградени компютърни системи са проектирани така, че да работят безпроблемно и дългосрочно в преобладаващо неблагоприятна среда. Нашите продукти намират широко приложение в сферата на транспорта, корабоплаването, медицината, производството и доставката на енергия и сигурността. Мултимедийните решения произведени от Kontron са предпочитани за нуждите на музеите и организациите занимаващи се с поставянето външна реклама и дигитални информационни табла.

Kontron Embedded Systems, предлага и индивидуално базирани концептуални разработки, имплементация и техническа експлоатация, като към това са включени и инсталацията и поддръжката на закупените устройствата. 

В допълнение, нашите устройства разполагат и с иновативна система за охлаждане, която гарантира тяхната безпроблемна експлоатация в изключително широк температурен диапазон. Ние предлагаме и опционални модулни устройства с изключително висока устойчивост към външни механични влияния и самостоятелно охлаждане, които ги правят изключително подходящи за употреба във външна среда.

Портфолиото ни от системи за вграждане се допълва от широко-мащабни PC решения и дисплеи, които могат да бъдат използвани като информационни табла или интелигентни дъски за планиране.

Електронни билети в обществения транспорт

Интегрирани вградени платформи за автобуси и леки железопътни влакове

Набор от готови комплекти от градивни елементи за продажба на билети, управление на флота и комуникация в обществения транспорт: Система за управление на превозни средства Kontron Venturo.

Системата за управление на превозните средства Kontron Venturo, съвместима с EN50155, за автобуси и леки железопътни влакове се състои от три елемента. Първата е Kontron Venturo CBox, централен мениджмънт и комуникационен компютър, вторият е Kontron Venturo HMI водач и пътнически дисплей с интегриран принтер за билети, а третият е Kontron Venturo GBox, аудио и аварийно устройство за повикване.

Високата гъвкавост и отворена архитектура x86 прави системата за управление на автомобила Kontron Venturox86 структурата прави Kontron Venturo Vehicle Management System мощна интегрирана платформа за обществен транспорт. В сравнение с повечето други платформи, които се концентрират върху децентрализираните приложения в автомобила, интегрираната платформа Kontron централизира всички задачи като билети, информация за пътниците, идентификация на местоположението, събиране на данни, диагностика на автомобили и системи, както и управление на вътрешни и външни комуникации една платформа.