Фокусирайте се върху същината на вашия бизнес

  • Аутсорсинг
  • Услуги по поддръжк
    Контрон България разполага с над 10 години опит в проектирането, разработването и доставянето на цялостни бизнес решения в областта на Datacenter аутсорсинга.

    Доверявайки ни отговорността за всекидневното управление на вашите сървърни и хостинг платформи, вие ще получите необходимия свободен ресурс от време и средства, за да се концентрирате върху осъществяването на водещите си бизнес цели и изграждането на дългосрочна стратегия за вашата компания.

    Ползвайки нашите услуги, вие можете да направите вашия бизнес по-гъвкав и модерен, да редуцирате капиталовите си и оперативни разходи и същевременно да повишите ефективността на ИТ и бизнес процесите във вашата фирма.Център за данни - аутсорсинг услуги

S&T предлага на своите клиенти широко разнообразие от Datacenter аутсорсинг услуги, обединяващи различни фази и компоненти, в зависимост от техните индивидуални потребности:

  • Инфраструктура: S&T осигурява доставката на вискотехнологични хардуерни устройства, отговарящи на индивидуалните специфики и нужди на вашия бизнес. При желание от ваша страна ние можем да предложим цялостна поддръжка на закупените продукти, както и възможност за наем на сървърно пространство в нашия компютърен център.
  • Управление на платформи: “S&T International Delivery Center for Infrastructure” предоставя възможност за мониторинг на достъпа, управление на смущенията, анализ на производителността, управление на сигурността и защитата срещу вируси и други зловредни прониквания. Тези услуги включват и наблюдение, бекъп, възстановяване, архивиране и актуализиране на информацията и процесите.